Halk TV'de Ayşenur Aslan sunumuyla ekrana gelen 'Medya Mahallesi' programına konuk olan CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı gazeteci Barış Yarkadaş, flaş açıklamalarda bulundu. Yarkadaş, programda adı yolsuzluğa karışan eski bakan Egemen Bağış hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.



"İKİ VALİZDE LİMİT ÜZERİ PARA"

Yarkadaş, Egemen Bağış'ın İngiltere'da bavul dolusu parayla yakalandığını iddia etti. "Londra'daki Heathrow havaalanında polisin yaptığı kontrolde Bağış'a ait 1 ya da 2 valizden yasal limitlerin çok üzerinde para çıktı. Bu olay üzerinde İngiliz polisi paraya el koydu ve Egemen Bağış hakkında araştırma başlattı" iddiasında bulunan Yarkadaş, sosyal medyada en çok konuşulanlar listesine girdi.

EGEMEN BAĞIŞ'TAN AÇIKLAMA

Egemen Bağış, Yarkadaş'ın iddialarına cevap verdi. Bağış, akşam saatlerinde yaptığı açıklamada ''Seçmenine söyleyecek söz bulamayan bir milletvekili aday adayı ismimi seçim kampanyasına alet edip hakkımda deli saçması bir iftira atmış. Bu iftirayla ilgili yargı nezdinde gereken girişimde bulunduğumu ve tüm yasal haklarımı kullanacağımı kamuoyumuzla paylaşmak isterim" dedi.

YARKADAŞ'TAN BAĞIŞ'A CEVAP

Yarkadaş ise Bağış’a ‘Havaalanında yanınızdaki kişiye “Herhalde beni tanımadılar” dediğinizde, aldığınız cevabı da yazayım mı Egemen Bey?’ diyerek iddialarının arkasında olduğunu dile getirdi.




 

 

 

 

 


Meclis'te veda pozları

Meclis'te veda pozları