Şehidin babası 64 yaşındaki Abdullah Demirkan ve annesi 63 yaşındaki Zeynep Demirkan, yetkililerin verdiği haberin ardından gözyaşına boğuldu.

[caption id="attachment_1004483" align="alignright" width="670"] Foto: DHA Şehit olan polis memuru Mesut Demirkan'ın evi yasa boğuldu.[/caption]

Evli ve 3 çocuk babası Mesut Demirkan'ın şehit düştüğü haberi, memleketi Çorum'da babası Abdullah Demirkan ve annesi Zeynep Demirkan'a yetkililer tarafından verildi. 2 çocuğundan polis oğlunun şehit haberini alan anne Zeynep Demirkan ağıtlar yaktı. Acılı anneyi Emniyet Müdürlüğü yetkilileri teselli etmeye çalışırken, sağlık ekipleri de müdahalede bulundu.

Şehit polis Mesut Demirkan’ın kayınpederi Çorum Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şevket Avcı da acı haberi alınca dünürlerinin evine geldi. Şevket Avcı, "Damadım pırlanta gibi bir çocuktu, şehit oldu. Allah onu bizden daha çok seviyor, hainler emellerine ulaşamayacak" dedi.

Şehit Mesut Demirkan’ın eşi 38 yaşındaki Zehra Demirkan, kızları 12 yaşındaki Zeynep, 8 yaşındaki Rabia ve 3 yaşındaki oğlu Kaan’ın, Ankara’da oturdukları belirtti.

16 yıllık polis memuru olan şehit Demirkan, Ankara'da Özel Harekat Dairesi'nde görevliyken, 17 gün önce geçici görevle Nusaybin'e gittiği belirtildi.

Şehit polis Mesut Demirkan’ın cenazesinin yarın öğleyin Çorum'da toprağa verileceği belirtildi. (DHA)