CHP ön seçim sonuçları gelmeye devam ediyor ve CHP Ankara ön seçimlerinde büyük rekabet var. 2 seçim bölgesi bulunan Ankara'da henüz sandıkların yarısı açıldı. Necati Yılmaz, Aylin Nazlıaka, Hikmet Tepe, Ali Haydar Hakverdi ve Emre Doğan arasında ilk 5 için çekişmeli bir mücadele yaşanıyor.

86 aday adayının yarıştığı 1. bölgede seçimlere giren eski parti yöneticileri Önder Sav ve Hakkı Süha Okay ise listelerde üst sıralara yükselemedi. 45 bin 725 üyenin bulunduğu Ankara birinci bölgede oylar sayılmaya ve bilgisayara işlenmeye devam ediyor.

CHP Ankara ön seçim sonuçları ile ilgili gelen verilere göre 1. bölgede eski Genel Sekreter Önder Sav ve Sav’a yakın isimlerden Hakkı Süha Okay için sonuçlar bekledikleri çıkmadı. Sav ve Okay’ın ilk beş içinde yer almayı başaramadıkları Ankara 1’inci bölgede, mevcut milletvekillerinden Aylin Nazlıaka rakiplrine üstünlük sağlayarak ilk iki sıra içinde yer almayı başardı. Nazlıaka şu an 1.lik için eski il başkanı Necati Yılmaz ile çekişiyor. Nazlıaka ve Yılmaz’ı Hikmet Tepe ve Ali Haydar Hakverdi izliyor. Ankara 1’inci bölgede bir, üç ve beşinci sıra adayları genel merkez tarafından belirlenecek.

Ankara 2. bölge ön seçim sonuçlarına göre ise Nihat Binici ve Ali Rıza Erbay ilk iki sırayı aldı.