Çanakkale'den Bodrum'a kız isteme töreninden dönerken kazada anne ve babasıyla birlikte yaşamını yitiren 33 yaşındaki Kazım Orbay Cingöz'ün, nişanlandığı 23 yaşındaki Can Su Cancı ile uzunca bir süredir sosyal medya üzerinden konuştuğu, ancak ilk kez yüzyüze görüştüğü ortaya çıktı. Aşırı üzgün olan Can Su Cancı, "Uzunca bir sürenin ardından ilk kez bir araya gelmiştik. Çok güzel 24 saat geçirdim onunla. Gelinliğimle Orbayım'ın yanına gideceğim" dedi.

Kaza, geçen salı günü, Çanakkale-İzmir Karayolu'nun 28'inci kilometresinde meydana geldi. Çanakkale'den İzmir yönüne giden 48 U 4940 plakalı otomobilin sürücüsü Kazım Orbay Cingöz, Troia Antik Kenti Kavşağı'nı geçtikten 100 metre sonra iddiaya göre aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirdi. Orta refüjdeki yön levhasına çarpan otomobil hurdaya dönerken, sürücü Kazım Orbay Cingöz ile babası Şahin Cingöz ve annesi Yıldız Cingöz yaşamını yitirdi.

KIZ İSTEMEDE KARŞILAŞTILAR

Cingöz ailesinin cenazeleri, Adana Yüreğir Mahallesi'nde toprağa verildi. Bodrum'da müzisyenlik yapan, popstar yarışmacılarından Kazım Orbay Cingöz'ün, ailesiyle birlikte uzun süredir arkadaşlık yaptığı Çanakkaleli 23 yaşındaki Can Su'yu istemeye gittikleri ortaya çıktı. Çiftin uzunca bir süre sosyal medya üzerinden konuştuğu, ancak ilk kez isteme gününde yüz yüze geldiği öğrenildi.

EN GÜZEL 24 SAATİNİ GEÇİRDİ

Almanya'nın Hannover kentinde ailesiyle birlikte yaşadığını belirten Can Su Cancı, Cingöz ile facebook'tan birbirlerini görerek aşık olduklarını söyledi. Uzunca bir zaman sosyal paylaşım sitesi üzerinden kameradan konuşarak ilişkilerini sürdürdüklerini belirten Cancı, "Orbay beni isteyeceğini söyleyince Almanya'dan Çanakkale'deki evimize geldik. İlk kez buluşup görüşecektik ve ailesi beni isteyecekti. Geldiklerinde ona balkondan baktım, evet sosyal paylaşım sitesinden aşık olduğum adama bir kez daha aşık olmuştum. Korkuyordum beni beğenecek mi diye. İlk buluşmamızda bana baktı; şaştı kaldı, dondu. Birbirimize daha çok aşık olmuş ve ne kadar doğru bir karar verdiğimizi geleceğe yönelik planlarımızı konuşmaya başlamıştık. Aynı akşam annesi ve babası beni ailemden istedi söz ve nişan yaptık. Orbay ile birbirimize bakmaktan yolda bile yürüyemiyorduk. Hayatımın en güzel 24 saatini onunla geçirdim. Hayatım hep böyle güzellik içinde Orbay'ım ile geçecek diye düşünüyordum. Konuşuyorduk; o düğünümüzde şarkılar söyleyecekti. Üç düğün yapacaktık. Çanakkale, Bodrum ve Adana'da. Çocuklarımız olacak, gözleri maviş maviş olacak diye. Aşkıma defalarca sarıldım, asla bırakmak istemedim onu. Çok garip değil mi, sanki hep birlikte yaşamıştık. Oysa ki ilk kez birlikte olmuştuk. Hala bir rüyadayım, uyanmak istemiyorum. Onun öldüğüne inanamıyorum" dedi.

SON MESAJINDA 'AH CANSUM' DİYE YAZMIŞTI

Şoke olduğunu söyleyen Cancı, "Kelimeler boğazıma düğümleniyor. Bir çılgınlık yapmak istemiyorum. Gelinliğimi giyip Orbay'ıma Adana'ya gideceğim. Gelin olarak gelecektim Adana'ya, gelemedim. İki gün sonra Almanya'ya döneceğim. Ama orada uzun süre kalacağımı sanmıyorum. Mutlaka Orbay'ıma gideceğim. Dayanmak istiyorum ama Allahım bana bu yaşta nasıl böyle bir acı verdi diye düşünüyorum. 8 yıl sevdiğim adamı sadece 24 saat görüp dokundum, kokladım, birlikte olabildim. O 24 saat içerisinde neler yapmadık ki. Spor arabamızla gezmeye çıkmıştık. Orbay arabayı çok hızlı kullanıyordu. Birkaç kez uyarmıştım; yola çıkıp bizden ayrılmadan önce. Onlarca kez 'seni seviyorum' dedi. Ayrıldıktan hemen sonra ise arabadan mesaj atmıştı. Bana son mesajında 'Ahh Cansum' yazmıştı. Şu anda çıldırmanın ötesine geçmiş durumdayım" dedi.

DHA