Işıl Berat Barlan'ın sır dolu ölümü, kamera kayıtlarında ortaya çıkan görüntüleri ile çözüldü. Işıl Berat Barlan'ın ölümü intihar olduğu, güvenlik kamerası görüntüleri ile kesinleşti. Profesör Doktor Işıl Berat Barlan’ın ölümünün üzerindeki sır perdesi aralandı. Güvenlik kamerası görüntülerinde Prof. Barlan'ın Kuzguncuk'ta bir süre dolaştıktan sonra hızla denize atladığı görülüyor. Peki Prof. Dr. Işıl Berat Barlan kimdir?



Türkiye’nin sayılı alerji uzmanlarından Işıl Berat Barlan'ın ölümünün ne şekilde gerçekleştiği güvenlik kamerası kayıtlarından ortala çıktı. Pazartesi gecesi Kuzguncuk’ta otomobiliyle duvara çarptıktan sonra yaya olarak olay yerinden uzaklaşan Işıl Berat Barlan, sırtında çantasıyla yürüyerek deniz kıyısına iniyor, bir süre dolaştıktan sonra hızla gidip denize atlıyor. Prof. Dr. Işıl Berat Barlan, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümü akademik kadrosunda sayılı alerji uzmanlarından biriydi.



SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Işıl Berat Barlan, saat 21.31’de su üzerinde görülüyor. Işıl Berat Barlan, bir süre sonra akıntıyla yalıya doğru sürükleniyor, 21.32’de yeniden uzaklaşıyor. Işıl Berat Barlan’ın cesedi salı sabahı Üsküdar’da denizde bulunmuştu.