Survivor All Star şampiyonu kim oldu sorusunun cevabı Turabi!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptıığı en popüler yarışmalardan biri olan Survivor bu sene Survivır All Star adı ile son 10 yılında en iyilerini bir araya getirmişti. 4.5 aylık bir süreçten sonra Survivır All Star şampiyonu kim olacak sorusu yanıtlandı. Dominik Cumhuriyeti'nde başlayan ve final için Kıbrıs'a gelen yarışmada finale Merve ve Turabi kalmıştı. 3 Haziran akşamı Survivor All Star şampiyonu canlı SMS oylaması sonucu belirledi. Peki Survivor şampiyonu kim oldu?

22 Şubat 2015'de 22 yarışmacı ile başlayan Survivor All Star'da büyük finale kalan iki kişi için yapılan noter onaylı gelen SMS oylaması sonuçlarını  Acun Ilıcalı açıkladı ve Survivor All Star yarışmasının kazananı Turabi oldu.

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

1988 Mersin doğumlu olan Turabi Çamkıran lise yıllarında break dansa merak sardı ve daha sonra bu yeteneğini geliştirmek için Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümüne kaydoldu. Birçok dans türüne merak ve yeteneği olan Turabi Çamkıran, çocukluğunda çevresinin etkisiyle dövüş sporlarına da ilgi duymaya başladı. 2008 yılında Benimle Dans Eder Misin? Yarışmasında 3. Olan Turabi Çamkıran, daha sonra 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp ve sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmıştı. Turabi Çamkıran, birçok sanatçının klip ve konser organizasyonunda da dansçı olarak görev almıştı ve son olarak yine Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp ve sunduğu Survivor Yarışmasında gönüllüler takımında yer aldı.