Vodafone'nun son telefonu Smart 6, teknik özellikleri ve fiyatı ile göz kamaştırıyor. Vodafone Smart 6'nın ekran boyutu, ergonomik dizaynı, işemci hızı, kamerası ve en son versiyon Android yüklü olarak gelmesi ve uygun fiyatlarla satışa konulması kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Vodafone Smart 6'nın teknik özelliklerini ve fiyatını haberimizde inceledik.

Vodafone Smart 6'nın teknik özellikleri: 5.5 inç Full HD ekran, Qualcomm'un 8 çekirdekli ve 1.8GHz hızında çalışan Snapdragon 615 işlemcisi bulunuyor. Bu da kendisini orta seviye yapan en önemli etmen. Ayrıca 2GB RAM ile desteklenen bu işlemci fiyat/performans oranını artırıcı yönde. 16GB depolama kapasitesi var, 128GB'lık Micro SD kartı destekleyen Vodafone Smart 6'da 3.000mAh pil bulunuyor.

Vodafone Smart 6'ın bu yüksek kapasiteli pili Quick Charge teknolojisi ile hızlıca dolabiliyor. 13MP arka ve 5MP ön kamerası ile Smart 6, oldukça tatmin edici çekimler yapılabilir. 151gr ağırlığı, 8.35mm de inceliği bulunan Vodafone Smart 6, Android 5.0.2 Lollipop Android versiyonu ile geliyor.

Vodafone Smart 6 Fiyatı

Vodafone kullanıcılarına birçok avantajlı şekilde satılan Vodafone Smart 6'nın 699 TL ön sipariş fiyatıyla satışa çıkıyor. (Normal satışte 899TL olacak) Ayrıca 1 yıllık Digiturk Play Süper Lig paketi ve Spotify Premium gibi çeşitli avantajlar ile de satışını arttırmayı amaçlamışlar. Ayrıca NFC desteği ile ödeme yapabileceğiniz telefonda 4G desteği de mevcut. Vodafone Smart 6'u tarife ile birlikte almak isteyenler için 12 veya 24 aylık kontratlarla satış fiyatlarını şuradan öğrenebilirsiniz.