Sektörü şok eden ölüm! 30 yaşındaki ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu Etiler Ulus Mahallesi'ndeki evinde arkadaşları tarafından ölü bulundu. Kahvecioğlu'nun cenazesi, ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Peki Yelda Kahvecioğlu kimdir? İşte bu sorunun cevabı ve olayla ilgili detaylar...

YELDA KAHVECİOĞLU KİMDİR?


30 yaşındaki Yelda Kahvecioğlu, ünlü isimlerle de çalışmış bir diyetistendi. Ezgi Mola, Ceyda Düvenci gibi isimlerin diyetisyenliğini yapmıştır. Bir gazetede Sağlıklı Yaşam ve Zayıflama üzerine köşe yazarlığı yapmakta idi.

2 GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU


kaldığı dairede yalnız yaşadığı öğrenilen Yelda Kahvecioğlu'ndan 2 gündür haber alamayan arkadaşları, ünlü diyetisyenin evine gitti. Yelda Kahvecioğlu'nun arkadaşları, defalarca zile basmalarına rağmen kapı açılmadı. Bunun üzerine, siteye çağrılan polis ve çilingir yardımıyla dairenin kapısı kırıldı. Daireye giren diyetisyenin arkadaşları, yatak odasında Yelda Kahvecioğlu'nun cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de Kahvecioğlu'nun hayatını kaybettiğini tespit etti.

YELDA KAHVECİOĞLU NEDEN ÖLDÜ?


Siteye gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri, ceset üzerinde ve dairede incelemelerde bulundu. Yapılan incelemenin ardından, Kahvecioğlu'nun cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Hürriyet'teki habere göre Yelda Kahvecioğlu’nun ilk otopsi raporunda ölüm nedeni kalp krizi olarak belirtiliyor. Ayrıca azı yakınları da Kahvecioğlu’nun ortaokula giderken kalp ritmi bozukluğu nedeniyle tedavi gördüğünü söylemiş.

ÜNLÜ İSİMLER YASA BOĞULDU

Çevresi tarafından oldukça neşeli bir insan olarak tanındığı öğrenilen Kahvecioğlu'ndan geriye ise bir sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı resim ve dikiş-nakış yaparken çektiği görüntüler kaldı. Acı haber Kahvecioğlu'nun birlikte çalıştığı pek çok ünlü ismi de yasa boğdu. Haberi alan magazin dünyasının tanınmış isimleri taziyelerini sosyal medya üzerinden paylaştı.