Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan Rising Star Türkiye son zamanların en çok izlenen yarışma programlarından... Gülben Ergen, Mustafa Sandal, Demet Akalın ve Fuat Güner'in juriliği üstlendiği yarışmada, yarışmacılar unutulmayan şarkıları seslendiriyor. Ancak Ilıcalı ünlü sanatçılarının şarkılarını kullanma karşılığında bir telif ödemiyor. Ve Müjde Ar ile başlayan telif tepkisi, Emrah'ın da ihtihar çekmesiyle tekrar gündeme geldi.


Müjde Ar'dan tepki

‘Rising Star’ yarışmasında Gürel’in şarkılarının izinsiz kullanılmasına karşı harekete geçen iki ünlü kardeşten Müjde Ar, “Annemin hakkını yedirmem” açıklaması yaptı. Mehtap Ar ise, “İhtarname çektik. Şarkıların kullanma bedeli bin lira” dedi.


Bir tepki de Emrah'tan


Emrah, şarkı yarışmalarında eserlerinin izinsiz kullanımı nedeniyle harekete geçti ve "Eğer dava açmamı istemiyorsanız, telif haklarımı hemşehrim Mutlu Kaya'nın hesabına yatırın" dedi.


Telif bedeli Mutlu Kaya'ya...


Emrah, TV8 yöneticileriyle yaptığı görüşme sonrası ilginç bir uzlaşma sağladı. Sanatçı, "Telif haklarımı bana ödemeyin, hemşehrim olan Mutlu Kaya'nın hesabına yatırın. Bağış makbuzlarını da bana gönderin" dedi.

Müjde Ar'dan Acun'a sert tepki

Müjde Ar'dan Acun'a sert tepki