Ayrılık kararından sonra ailesiyle birlikte kaldığı İzmir’den boşanma sürecini çabuklaştırmak adına İstanbul’a gelen Ece Erken, havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Barışmak gibi bir düşüncesi olmadığını söyleyen Ece Erken, "Arkadaşların gazıyla imza attık. Acele ettik. Pişmanlık fayda etmiyor" şeklinde konuştu.



ESKİ KOCAYA UZAKLAŞTIRMA

Boşanma davası açan Ece Erken, eşi Serkan Uçar için uzaklaştırma kararı çıkarılmasını talep etti. Mahkeme, Uçar’a 6 ay uzaklaştırma cezası verdi. Uçar, 3 ay önce doğan oğlu Eymen’i polis nezaretinde görebilecek. Ece Erken'in Haziran 2014'te evlendiği Serkan Uçar'dan 3 aylık Eymen adında bir oğlu var. Ece Erken’in, Serkan Uçar’la nikah masasına oturmadan önce kendi mal varlığını korumak için evlilik sözleşmesi yaptığı öğrenildi.

KÜFÜR DAHİL ÇOK ŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM

Ece Erken kendisiyle ilgili çıkan “Gaza geldik, evlendik” açıklamasını yapmadığını sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla açıkladı. Habere son derece sinirlendiği belli olan Ece Erken bakın neler yazmış: “Pesssss...Havaalanında gördüler, çektiler, tek kelime etmedim, çıkan haber gaza geldik, evlendik. Neler söylemek istiyorum bir bilseniz, küfür dahil! Ama önce Allah'a sonra yargıya havale!