Foto: İnstagram


Çarpıcı açıklamalar yapan ünlü modacı Hakan Akkaya, yaşadığı popülerlikle ilgili "Herkes Hakan Akkaya giymek için bana geliyorlar. Ancak popülerlik de önemli olan şey saman alevi gibi olmamak... Benim en büyük korkum bu ülkede o saman alevi gibi sönen isimlerden biri olmak... Bu ülkede kimlerin popülerliği bitti, hepimiz gördük" dedi. Son olarak Açıkhava'da konser veren Serkan Kaya ve 40 kişilik orkestrasını giydiren Akkaya, Oğulcan Tanrıyar'ın "Üst jenerasyondan örnek aldığın bir modacı var mı?" sorusuna "Bir üst jenerasyondan beğendiğim kimse yok. Çünkü benim örnek aldığım sadece 2 modacı var; biri Coco Chanel, diğeri ise Tom Ford..." diye konuştu.

"ÇAĞLA HALA FIRTINA GİBİ ESİYOR"


Hakan Akkaya, Türkiye'nin en iyi mankeninin ise 36 yaşındaki 2 çocuk annesi Çağla Şıkel olduğunu açıkladı ve şunları söyledi: "Bazı mankenler 'Az paraya podyuma çıkıyoruz' diye isyan ediyorlar ama demek ki onlar o parayı hak ediyor. Sonuçta herkesin bir fiyatı var. Çağla Şıkel'in çıktığı fiyata herkes çıkamaz.

Foto: Bülten


Türkiye'nin en iyi mankeni tartışmasız Çağla Şıkel'dir. Bunu Özge Ulusoy'la konuşuyoruz. Özge de çok iyi manken ama Çağla hepsinden büyük... Çağla'nın döneminde Güzide Duran vardı, Şenay Akay vardı. Hepsi vardı ama bugün saydığınız isimlere bakıyorsunuz hiçbiri yok ama Çağla hala fırtına gibi esiyor."