Burcu Kısakürek, ilk şarkısı ‘Sen Giderken’i dijital ortamlarda yayınlayarak dinleyicilerin beğenisine sundu. Çelik Kasapoğlu birlikte yaptıkları ‘Sen Giderken’ isimli şarkı, Sezen Aksu ve Onno Tunç birlikteliklerinden doğan efsane epik balad şarkılarına bir selam gönderiyor ve günümüz pop müzik dünyasında bir fark yaratmayı amaçlıyor.

Düzenlemesi Eser Taşkıran’a ait olan ‘Sen Giderken’, hepimizin zaman zaman yaşadığı kayıpların acısını anlatan etkileyici bir şarkı. Kendisini pozitif ve neşeli bir insan olarak tanımlayan Burcu, “Hayatta her duyguya her olmalı ve hepsini korkmadan ifade etmeliyiz. Bazen en güzel tedavi, bağıra çağıra da olsa anlatmak ve dışarı atmak.” diyor.

Burcu, ‘Sen Giderken’ isimli şarkısına çektiği klipte, bir kadının, biten bir aşkın acısını atlatmaya çalışırken yaşadıklarını anlatıyor. Irmak Unutmazbaş ve Derhan Okay’ın yönettiği klip tüm mecralardan izlenebilir. BurcuKısakürek, müzikal hayatında beste ve söz çalışmaları ile dikkat çekiyor, tüm söz ve bestelerin kendisine ait olduğu 9 parçalık ilk albümü ile 2016 yılının ilk aylarında raflarda olacak.

Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Burcu Kısakürek müzik hayatının yanında kendi turizm ve etkinlik firmasında profesyonel çalışmalarına devam ediyor.
Çocuk yaşlarından itibaren müzikle iç içe olan Kısakürek, Gökçen Koray, Selahattin Evci, Çelik Kasapoğlu gibi saygın isimlerden müzik eğitimi aldı. Bir dönem yaşadığı Londra’da da kendi kurduğu grubuyla şarkılar söyledi. Burcu Kısakürek, son 6 yıldır Ladies and Gentlemen İstanbul ve A Few Ladies gruplarında korist ve solist olarak yer aldı, çok sayıda mekanda sahneye çıktı.