Uyuşturucu kullanmak suçundan zor günler geçiren ve bu sarsıntılı dönemi atlayan Senem Kuyucuoğlu, bu defa kendini alkole verdi. Eurovision'da Azerbaycan'ı temsil eden Elnur Huseyinov ile önceki gece Cihangir'de görüntülenen genç manken, aldığı alkolün de etkisi ile ortalığı birbirine kattı.



Cihangir'deki Smryna adlı mekanda oturan ikili, alkolü fazla kaçırınca etrafında bulunan insanları rahatsız etmeye başladı. Sanem Kuyucuoğlu, kendisini görüntüleyen gazetecilere ise, "Kafam çok güzel, beni çekmeyin" diyerek bağırdı. Bununla da yetinmeyen manken yoldan geçen bir genç kıza ise, "Ne bakıyorsun lan sen bana" diyerek sözlü tacizde bulundu.



GAZETECİLERE KÜFÜR EDİP HAREKET YAPTI

Sanem Kuyucuoğlu'nun bu davranışları karşısında alkolünde etkisini iyice alan Elnur ise, kendilerini görüntüleyen gazetecilere sözlü olarak hakaret etti. Ağıza alınmayacak küfürler savuran ikili, mekan görevlilerinin kendilerini kovması üzerine sokakta adeta nara attı. Etrafından büyük tepki geçen ikili, gazetecilere, fiziksel hareketler yaparak oradan uzaklaştılar. Elnur ve Sanem ikilisini gören semt sakinler ise, "Utanmadan alkol alıp etrafa saldırıyorlar" yorumları yaptı.