Uzun süredir beklenen iOS 8.4 güncellemesi yayınlandı. Performans iyileştirmesi ve hata düzeltmelerinin yanında güncellemenin en dikkat çeken yanı ise tabii ki Apple'ın merakla beklenen müzik servisi Apple Music'ti. iOS 8.4'ü bugün yayınlanır yayınlanmaz kuranlar ise Apple Music konusunda biraz hayal kırıklığına uğradılar. Türkiye için de yayınlanacağı söylenen Apple Music uygulaması ne yazık ki ilk etapta ülkemiz için yayınlanmamış. Apple Music'e ulaşmak için yenilenen "Müzik" uygulamasını açtığımızda Apple Music için oturum açmayı deniyoruz ancak Ad-Takma ad bölümünden öteye gidemiyoruz.

Şu an için kullanamadığımız Apple Music'in önümüzdeki günlerde ülkemizdeki kullanıcılar için de yayınlanması bekleniyor.

Apple Music'e nasıl giriş yapılır?

Her şeye rağmen Apple Music'e ülkemizden giriş yapmak imkansız değil. Bunun için Müzik uygulamanızdan öncelikle çıkış yapmanız ve ülkesi ABD seçili olan yeni bir Apple kimliği alarak yeniden giriş yapmalısınız. Bu şekilde Apple Music uygulamasını açabilirsiniz.
Ayrıca cihazınızın Ayarlar bölümündeki iTunes ve App Store kısmına gelip, Apple kimliği ayarlarınıza girebilir ve buradan farklı bir ülke seçerek yine aynı şekilde Apple Musice'e erişebilirsiniz.