Mardin’in Nusaybin ilçesinde zırhlı polis aracına düzenlenen roketli saldırı sonucu Mustafa Çetin isimli özel harekat polisi şehit olurken, 2 polis yaralandı. Nusaybin’de sabah saat 06.00 sıralarında, eski otogar mevkiinde zırhlı polis aracına yapılan roketli saldırıda 3 polis memuru yaralandı. Daha sonra ilçede şiddetli silah sesleri duyuldu. Yararlı polis memurları ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Konyalı olduğu öğrenilen Mustafa Çetin isimli polis memuru yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

FOTO:DHA/Arşiv - Nusaybin'deki roketatarlı saldırıda 1 polis şehit oldu, 2 polis de yaralandı.


Acı haber, şehidin Konya'nın Ilgın ilçesinde Yukarıçiğil Mahallesi'nde yaşan ailesine verildi. Şehidin babası Süleyman Çetin'in, Yukarıçiğil Belediyesi'nde şoför olarak çalıştığı, belediyenin kapanmasının ardından Isparta'da çalışmaya başladığı öğrenildi.

FOTO:Cihan - Hastanede şehit olan Özel Harekât Polisi Mustafa Çetin'in (25), Konya'nın Ilgın ilçesinde bulunan baba ocağına ateş düştü.


Evli ve bir çocuk babası olan şehidin cenazesi, yarın Ilgın Yukarıçiğil Mahallesi'nde yapılacak törenin ardından toprağa verilecek.

İDİL'DE DE 2 YARALI


Bir acı haber de Şırnak'tan geldi. İdil İlçesi'nde uygulanan sokağa çıkma yasağıyla birlikte başlayan operasyonlar devam ederken, bu sabah PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada bir özel harekat polisi ile bir jandarma uzman çavuş yaralandı.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK


Yaralanan ve adı açıklanmayan özel harekat polisinin çatışma sırasında tabancasına isabet ederek seken kurşunla kolundan yaralandığı belirtildi. Jandarma uzman çavuşun ise PKK'lıların açtığı ilk ateşte ayağına kurşun isabet ettiği kaydedildi. Yaralı güvenlik görevlilerinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.