Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın daveti üzerine Mersin’e giden Ertuğrul Akbay, Türk bayrakları ve dev Atatürk posterleri ile süslenen Kongre Sarayı salonunda toplanan binden fazla Mersinliye “Gençlik sırlarını” anlattı...

 

Ertuğrul Akbay’ın 77 yaşında olduğuna inanamayan bazı kişiler kendisinden hüviyetini göstermesini istedi. Ertuğrul Akbay’ın 77 yaşında olduğuna inanamayan bazı kişiler kendisinden hüviyetini göstermesini istedi.


Ünlü gazeteci-yazar Ertuğrul Akbay, “Kaç yaşınızda olursanız olun. Yaşlılığa ‘Dur’ deyip her yönden daha genç kalmanız mümkün” diyerek şöyle konuştu: “Önce uykunuza özen gösterin. Daha sonra az ama öz yiyin. Midenizi şişirmeyin. İç organlarınızı hazmı ağır yiyeceklerle yormayın. İç organlarınız ne kadar az yorulursa siz de o kadar genç kalırsınız. Ben özel olarak kendi adıma ürettirdiğim, vücudumuzun ihtiyacı olan çeşitli vitaminleri, aminoasitleri, temel besin öğelerini, proteinleri, yüzde yüz doğal, katkısız, tam saflıktaki doğal gıdalarla temin ediyorum. İç organlarımı yormuyorum.”


Ertuğrul Akbay, Mersin’de 2 saati aşan bir konuşma yaptı, büyük alkış aldı. Ertuğrul Akbay, Mersin’de 2 saati aşan bir konuşma yaptı, büyük alkış aldı.

BOY UZATMAK MÜMKÜN


Akbay konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bilinçli beslenirken, bilinçli spor yapmanız da gerekir. Size “Yaş 75 Yolun Yarısı “ kitabımı okumanızı tavsiye ederim. Ve kitabın 120. sayfasında da Selim As’ın 3 yılda boyunu nasıl 26 santim uzattırdığım ayrıntılarıyla anlatılıyor. Bir başka nokta da, iradenizin ve 5 duyunuzun güçlü olmasıdır. Bunun için de kitabımın 77-78. sayfalarını mutlaka okuyun. Zira, güçlü bir iradeniz olmadan ne kilo verebilirsiniz, ne yaşlılığa “Dur”, diyebilirsiniz... Ne de boyunuzu uzatabilirsiniz. Benimle ilgili ayrıntılı bilgi almak isterseniz Ertuğrul Akbay facebook kurumsal sayfama girin.”

Sunuma katılan bazı Mersinliler, Akbay’la hatıra fotoğrafı çektirdi. Sunuma katılan bazı Mersinliler, Akbay’la hatıra fotoğrafı çektirdi.


 

Mersin’in sevilen ve başarılı Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ertuğrul Akbay’a kenti simgeleyen hediyeler verdi, teşekkür etti... Mersin’in sevilen ve başarılı Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ertuğrul Akbay’a kenti simgeleyen hediyeler verdi, teşekkür etti...