Türkmenlere destek vermek için gittiği Türkmendağı bölgesinde hava bombardımanı sonucu yaşamını yitiren MHP Fatih İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük'ün cenazesi İstanbul'a getirildi. İbrahim Küçük'ün cenazesi THY'nin tarifeli seferi ile saat 00.20'de Adana'dan İstanbul'a getirildi. Cenazeyi Atatürk Havalimanı'nda yaklaşık 200 kişi karşıladı. Kalabalık nedeniyle Çevik kuvvet havalimanında önlem aldı.

FOTOB:DHA - Fatih Küçük'ün cenazesi havalimanında tekbirlerle karşılandı.

TEKBİRLERLE KARŞILANDI


Tekbirlerle omuzlara alınan cenaze A kapısından çıkarılarak Cenaze arabasına konuldu. Cenaze konvoy halinde Zeytinburnu Kozlu Gasilhanesi'ne getirilerek morga konuldu. Cenaze ile birlikte getirilen İbrahim Küçük'ün eşyaları ailesine teslim edildi.

FOTO:DHA - Cenazeyi karşılamak için havalimanına yüzlerce MHP'li geldi


MHP'den yapılan açıklamada, Türkmen Dağı'na iki ay önce gönüllü olarak gittiği belirtilen İbrahim Küçük'ün, meydana gelen bir saldırıda yaşamını yitirdiği açıklandı.

Fatih Küçük'ün birkaç ay önce Suriye'ye geçtiği öğrenildi.

BAŞKA MHP'LiLER DE VAR!


Bölgeye yardıma giden MHP'lilerin Türkmenlerin safında Esad ordusu mensupları ile çatıştığı iddialarına ilişkin MHP İstanbul İl Başkanı Karataş "Peyder pey, zaman zaman ilçelerimizden devletin izni doğrultusunda Türkmenlere yardım gönderilmektedir. Bu yardımların başında yetkili olarak ilçe başkanlarımız ve il yöneticilerimiz de yer almakta ve o bölgeye gitmektedir. Esenler ve Bağcılar ilçe başkanlarımız da en son giden yardım TIR'ları ile birlikte sınır hattına geçmişlerdir. Türkmenlerin bulunduğu bölgeye sadece insani yardım götürmüşlerdir. Kamuflaj ve silahlı fotoğaflar sadece hatıra için sınır bölgesine yapılan ziyarette çekilen fotoğraflardır" demişti.