Süper Lig 8. hafta maçında Galatasaray ile Konyaspor mücadele edecek. Maç saati yaklaştıkça taraftarlar da maçın hangi kanaldan yayınlanacağını merak ediyor. Galatasaray Konyaspor ile Cumartesi günü 33. kez Süper Lig'de karşı karşıya gelecek. Oynanan 32 lig maçından 25’ini Galatasaray kazanırken 5 karşılaşma berabere sonuçlandı. 2 karşılaşmadan ise Atiker Konyaspor galibiyetle ayrıldı. Avrupa'da galip gelerek moralli olan Konyaspor Galatasaray'dan puan çıkarmanın peşinde. Merak ettiğiniz Konyaspor Galatsaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda sorularının yanıtları ve muhtemel 11'ler haberimizde. İşte Konyaspor Galatasaray maçı hakkında tüm detaylar...

KONYASPOR GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Ligin 8. haftasında Atiker Konyaspor sahasında lider durumdaki Galatasaray'ı konuk edecek. Konyaspor Galatasaray maçı 14 Ekim Cumartesi günü saat 19.30'da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Konyaspor Galatasaray maçını hakem Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını ise Baki Tuncay Akkın ve Serkan Ok yönetecek. Konyaspor-Galatasaray maçı beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.



GALATASARAY KONYASPOR MAÇINA HAZIR

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Atiker Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Galatasaray, Süper Lig’in 8’inci haftasında Atiker Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Igor Tudor’un yönetimindeki ısınma hareketleri ve temel egzersizler ile başladı. Ardından çabukluk hareketleri yapılırken idmanın devam eden bölümünde topa sahip olma çalışması üzerinde duruldu. Daha sonra interval koşu gerçekleştiren sarı-kırmızılı oyuncular, ana bölümde çift kale maç yaptı. Son bölümdeki interval koşunun ardından akşam antrenmanı tamamlandı.



GALATASARAY YANKAYA'NIN YÖNETTİĞİ MAÇLARI KAYBETMİYOR

Galatasaray’ın Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda oynayacağı Atiker Konyaspor maçını Özgür Yankaya yönetecek. Sarı-kırmızılılar, Yankaya’nın yönettiği 17 karşılaşmada 10 kez sahadan galip ayrıldı.

Galatasaray, Süper Lig’in 8. hafta karşılaşmasında 14 Ekim Cumartesi 19.30’da Atiker Konyaspor ile Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki müsabakada Edirne bölgesi hakemlerinden Özgür Yankaya düdük çalacak. Yankaya’nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Serkan Ok yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat olacak.

Özgür Yankaya, Galatasaray’ın bugüne kadar 17 müsabakasında düdük çaldı. Sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmaların 10’unda sahadan galibiyetle ayrılırken, 5 kez de rakiplerine mağlup oldu. Yankaya’nın yönettiği maçların 2’sinde berabere kaldı. Bu 17 mücadelede Yankaya, Galatasaraylı futbolculara 33 sarı, 3 de kırmızı kart gösterdi.

Özgür Yankaya, Galatasaray'ın en son Süper Lig'in 2016-2017 sezonunda Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olduğu karşılaşmada görev yapmıştı.

konyaspor-galatasaray-maci-saat-kacta-hangi-kanalda-gs-konya-ne-zaman

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera- Mariano, Maicon, Serdar, Latovlevici, Fernando, Ndiaye, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis

ATİKER KONYASPOR: Serkan- Skubic, Ali Turan, Filipovic, Ömer Ali Şahiner, Jonsson, Mehdi, Milosevic, Fofana, Musa Araz, Manyama



33. KONYASPOR GALATASARAY MÜCADELESİ

İki takım Cumartesi günü 33. kez Süper Lig'de karşı karşıya gelecek. Geçmişte oynanan 32 lig maçından 25’ini Galatasaray kazanırken 5 karşılaşma berabere sonuçlandı. 2 karşılaşmadan ise ev sahibi ekip galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray geçen sezon oynanan mücadelelerde rakibini deplasmanda 1-0, Türk Telekom Stadyumu’nda ise 2-1 mağlup etmişti. Konyaspor ise Galatasaray’a karşı tarihindeki ilk galibiyetini 31 Aralık 1988’de 1-0’lık sonuçla alırken son galibiyetini ise 13 Eylül 2003’te yine 1-0’lık sonuçla elde etti.

Atiker Konyaspor bu sezon ilk 7 haftada oynadığı mücadelelerde 2 galibiyet elde ederken, 1 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Ev sahibi ekip oynadığı 4 karşılaşmayı ise kaybetti. Bu sonuçlarla yeşil-beyazlılar ligin geride kalan kısmını 14. sırada tamamladı.

Ligin ilk 7 haftasının en çok gol atan ve en az gol yiyen takımı olan Galatasaray ise bu süreçte 6 galibiyet elde ederken sadece 1 kez berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar 18 takım arasında tek namağlup ekip olarak bu süreci lider olarak geçti.