Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki Eren Bülbül hakkında sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

1

Kılıçdaroğlu mesajında, "15 yaşındaki bir çocuğa kurşun sıkacak kadar alçaksınız. Hain terör saldırısında şehit düşen Eren Bülbül ve Ferhat Gedik´e rahmet diliyorum" dedi.

[old_news_related_template title="Kahreden haberler: Şehit Eren Bülbül'ün Facebook üzerindeki son mesajı yürekleri dağladı!" desc="Trabzon Maçka'da terör örgütü PKK'nın şehit ettiği 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün Facebook hesabından 2 ay önce paylaştığı bir mesaj yürekleri dağladı. Mesaj Twitter'da TT oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/resimid_3807708-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sehidin-mesaji-yurekleri-dagladi-1969769/"]
KILIÇDAROĞLU'NDA ACILI AİLELERE TAZİYE TELEFONU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon Maçka'da şehit olan Eren Bülbül'ün ağabeyi Olcay Bülbül ile Tunceli'de şehit olan Astsubay Mehmet Yılmaz'ın babası Yusuf Yılmaz'ı telefonla aradı.

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, telefon görüşmesinde şehitlere Allah'tan rahmet ve şehitlerin aileleriyle yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.