Yoğun bir 'hayır' kampanyası yürüten CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, az önce CHP il ve ilçe teşkilatlarına genelge gönderdi. Kılıçdaroğlu, provakosyonlara dikkat çekti, 'Hayır'ın çıkmasından sonra partililerin diğer parti binaları önünde slogan atmamasını klakson çalmamasını istedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, tüm engellemelere rağmen son derece başarılı bir kampanya yürütüldüğünü belirtti.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye eyalet yanıtı : Yeni mi keşfediyor..." desc="CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da servis şoförleri ve esnafla bir araya geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/04/kkataturk8801.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/kilicdaroglundan-bahceliye-eyalet-yaniti-yeni-mi-kesfediyor-1793437/"]

 

Kılıçdaroğlu da genelgesinde "Sandıklara giderek tarihi karar verecek halkımızın 'Hayır' diyerek özgürlüklerden parlamenter rejimden ve demokrasiden yana güçlü bir tavır ortaya koyacağını gösterecek. Provakosyana imkan vermemek için halk oylamasına kadar il ve ilçelerde toplu yürüyüş gibi etkinlikler yapılmasın."

CHP lideri, 16 Nisan'da partililerin uyması gereken esasları genelgesinde şöyle açıkladı:

basliksiz-1