İki gündür devam eden depremler yüzünden evlerine giremeyen binlerce Çanakkalelinin endişeli bekleyişi sürüyor. Bu sabah saatlerinde bölgede meydana gelen depremler korkuyu daha da arttırdı.

O depremlerden biri İrfan Değirmenci'nin sunduğu Kanal D Sabah Haberleri'ne canlı olarak yansıdı. CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk'ün çadır kentte depremzede bir kadınla röportajı sırasında yaşanan sarsıntıyla vatandaşlar bir anda yerlerinden fırlayarak sağa sola kaçıştılar. Paniğe kapılıp yayında ağlamaya başlayan yaşlı kadını ise muhabir sakinleştirmeye çalıştı.

İşte korku dolu o anlar;

 

[old_news_related_template title="Son dakika... Çanakkale'de ardı ardına depremler" desc="Çanakkale'de dün yaşanan depremlerin ardından bugün de sarsıntılar devam etti. İlk olarak saat 05:24'te 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu depremin ardından da 4,3 ve 4,6'lık iki yeni sarsıntı daha yaşandı. Bölgede alarm durumu sürüyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/02/canakkale-deprem-iha-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/canakkale-yine-sallandi-2-1664059/"]