enerbahçe kulübü Eski Genel Sekreter Vedat Olcay!ın ardından bir başsağlığı mesajı yayınladı. O mesajı haberimizde bulabilirsiniz.

VEDAT OLCAY KİMDİR?

Vedat Olcay 10.02.1940 tarihinde Nusaybin'de doğmuştur. Olcay üniversite mezunudur. Vedat Olcay evli ve 1 çocuk sahibidir. Fenerbahçe Kulübü’nde eski Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Danışmanılığı yapmıştır. İş insanı olan Olcay Fenerbahçe Kulübü'ne uzun yıllar hizmetlerde bulunmuştur. Vedat Olcay 78 yaşındaydı.

Fenerbahçe'nin internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüzün eski Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay’ın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Uzun yıllar Kulübümüze çeşitli görevlerde büyük hizmetleri bulunan Vedat Olcay’a Allah’tan rahmet, Olcay ailesi başta olmak üzere, sevenleri ve tüm Fenerbahçe Camiası'na başsağlığı dileriz."

AZİZ YILDIRIM'IN MESAJI İSE ŞU ŞEKİLDE

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Vedat Olcay'ın kulübe uzun yıllar önemli hizmetlerinin bulunduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Desteğini her alanda hissettiğimiz, Fenerbahçemizin gelişiminde önemli pay sahiplerinden biri olan, yönetim kurulu danışmanımız, mesai arkadaşım, eski genel sekreterimiz, değerli kardeşim Vedat Olcay'ı kaybetmemizin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Hayatının önemli bir bölümünü Fenerbahçe mesaisiyle geçirmiş, yaptığı hizmetler hiçbir zaman unutulmayacak olan kardeşim Vedat Olcay'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve tüm camiamıza başsağlığı diliyorum."

[old_news_related_template title="Fenerbahçeli eski yönetici evinde ölü bulundu" desc="Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski yöneticilerinden, iş adamı Nuri Yönver, Bebek'teki evinde ölü olarak bulundu. Vücudunda herhangi bir yara ya da darp izi bulunmayan Yönver'in düşme sonucu ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/resimid_4104314.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/fenerbahceli-eski-yonetici-evinde-olu-bulundu-2056411/"]