Bir aklını yitirmiş Atatürk’ ün annesine dil uzatıyor, üç vicdanını satmış ise Mustafa Kemal’e bel altı vuruyorlar. Mustafa Kemal’in arkasında Kurtuluş Savaşı var. Ellerine TV ekranı verilmiş bu üç-dört-beş gericinin arkasında derin pislik, pasaklılık, ruh hastalığı ve iktidara yaranma dalkavukluğu duruyor.
Türkiye’de İslamcılığın bitişi!
Dünyadaki teknik ve bilimsel devrimi çok akıllıca kullanarak Türkiye’yi çevresini etkileyen merkez ülke haline getirmeleri ve “çok kutuplu bir dünya düzeninin yaratıcısı” olmaları gerekirdi.
Çuvalladılar.
Fetullah Gülen de çuvalladı.
Tayyip Erdoğan da ona paralel.
Atatürk’e çamur yağdıran 3-5 İslamcı küfürbaz da bu iki isimden yüreklenme bulup iyice hayasız oldu. Mustafa Kemal, bütün dünyada Türkiye’yi parıltısı olan ve sömürgeciliğe baş kaldıracak ülkelere umut sayılan ışık haline getirmişti. Türkiye’nin 15 yılda ışığı söndü ve itilen-kakılan-sözü dinlenmeyen aciz ülke haline geldi, getirildi.
İslamcının yüreği yok.
Dili bağlanmış.
Sözünü yutmuş.
Küfürbazlara iki laf edemiyor.
Akıl, vicdan, dürüstlük; Atatürk’ün Türkiye’yi dünya için ışıltısı olan bir ülke olarak bıraktığı yerden alıp ileriye götürmek ve onu 90 yıl sonra 2017’de sözü dinlenen dünya ülkesi yapabilmekti.

*  *  *

İslamcılar 15 yıldır iktidarlar.
Başaramadılar.
Başarısızlıklarını örtmek için Atatürk’ün annesi ile kızı yerine koyduğu bilim insanı ölmüş bir hanıma çamur sıvıyorlar. Halkın dikkatini gerçek gündemden koparmaya ve 15 yıldır sürdürdükleri “laik cumhuriyete karşı İslamcı rövanş duygusunu” canlı tutmaya çalışıyorlar.
Nerden baksan pislik!
İslamcıysa...
Allah’tan korkması lazım!
Allah korkusu olan, bu 3-5 küfürbazın yeşerip zemin bulacağı ortamı hemen kurutur. 15 yıldır tersini yapmaktalar; hem dindar bir tabanı kendilerine bağlı tutmak, hem İslami söylemi canlı var etmek, hem İslami kadroları yaşatmak için ve bütün bunları yeniden üretebilmek için bu 3-5 küfürbazın eline dergi ve altlarına da TV veriyorlar. Atatürk’e söven bu adamların çıkardığı dergiye en çok ve sürekli olarak ilan verenler arasında THY, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, TOKİ, AKP belediyelerinin kuruluşları ile kamu ihaleleriyle yeni zengin işadamlarının şirketleri baş sırada yer alıyor. Atatürk’e sövenler kamu bankaları ile şirketlerinin parası ile kariyer, mevki, makam, dergi, TV sahibi kılındılar. Laikliğe, tam bağımsızlığa ve bölünmez bütünlüğe insafsızca küfür yağdıran bu insanlar; İslam adına konuşuyorlar, yazıyorlar ve ne Fetullah Gülen kanadından, ne Tayyip Erdoğan saflarından “bir kınama...” almıyorlar.

*  *  *

Tersine paraya boğuldular.
İslamcı yazar sayıldılar.
İslamcı münevver yapıldılar.
İslamcı elit oldular.
İslamcı kadro bunlardan oluştu.
İslamcı iktidarın dili oldular.
İslamcı takkesi giydirildiler.
Nereden baksan çirkef!
Nereden baksan çamur!