Olay, Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Hatboyu Sokak'ta saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, vücut geliştirme ve fitness eğitmeni olduğu öğrenilen Yıldırım Murat Yazıcı (44) ile iki kişi arasında, Özgürlük Parkı yanında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma anında iki kişi Yazıcı'yı darp etmeye başladı.



Bu sırada şüphelilerden biri belindeki tabancayı çekerek Yazıcı'ya ateş etti. Başına ve kasığına iki kurşun isabet eden Yıldırım Murat Yazıcı olay yerinde yaşamını yitirirken; cinayet şüphelisi 2 kişi geldikleri otomobilin plakaları söküp kayıplara karıştı.

Silah seslerini duyan taksi şoförlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Sokağı emniyet şeridiyle kapatan ekipler, çevrede inceleme yapıp delil topladı.

Fitness eğitmeni Yıldırım'ın cesedi uzman ekiplerin yaptığı incelemelerin ardından, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayın faillerini yakalamak için çalışma başlattı. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)