PÜİS kendi internet sitesinde fiyat değişikliklerini geçtiğimiz mayıs ayı kaldırmıştı. Yaklaşık 190 günün sonunda PÜİS tekrar fiyatları internet sitesinden vermeye başladı. Yetkililer pompa fiyatlarına art arda gelen indirim haberleri ile internet sitelerinde fiyatları tekrar yansıtmaya başladı.

fefe

KÜFÜR EDİYORLAR

Mayıs ayında PÜİS yetkililerinden sozcu.com.tr’ye yapılan açıklamada; ” Artık internet sitemizde yapılan zamları ve indirimleri yayınlamayacağız. Çünkü biz insanları bilgilendirelim derken büyük tepki alıyoruz. Facebook sayfamıza onlarca insan küfür ediyor. Biz de yönetim kurulu olarak böyle bir karar aldık.”ifadeleri kullanılmıştı.

[old_news_related_template title="Benzine sansür geldi" desc="Motorin ve benzin fiyatına indirim geldiğinde de zam geldiğinde de milyonlarca vatandaş Petrol İşverenleri Sendikası'nın (PÜİS) internet sitesinden öğreniyordu. Artık öğrenemeyecek. Çünkü bir kaç gün önce alınan PÜİS'in yönetim kurulu kararı ile artık indirimler ve zamlar sansürlenecek." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/ph312hp3hp_16_9_1525935395.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/benzine-sansur-geldi-2399025/"]

‘BU NEYİN SANSÜRÜ!’

CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin de PÜİS’in hamlesine tepki göstermişti. Tekin, "Bu neyin sansürü anlamak mümkün değil. Vatandaştan neden niçin gizliyorsunuz. Vatandaş akaryakıt istasyonuna gittiğinde zaten zammı görmeyecek mi?" diye konuşmuştu.