Fenerbahçe canlı izle! Fenerbahçe Avupa Ligi beşinci grup maçında Dinamo Zagreb'e karşı 3 puan mücadelesi veriyor. Grupta liderlik şansı devam eden Fenerbahçe Dinamo Zagreb karşısında kazanmak istiyor. Lig maçlarında cezalı olan Jailson ilk 11’de yerini Dinamo Zagreb maçı ile aldı. Bir diğer sürpriz ise Barış Alıcı’da yaşandı. Taraftarın uzun zamandır sahada görmek istediği Barış Alıcı Dinamo Zagrem karşısında ilk 11 başlıyor. Ayew ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor. İşte, Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı canlı yayın bağlantısı…

FENERBAHÇE DİNAMO ZAGREB CANLI İZLE

FENERBAHÇE DİNAMO ZAGREB CANLI ANLATIM



FENERBAHÇE DİNAMO ZAGREB İLK 11

FENERBAHÇE: Harun, Isla, Neustadter, Skrtel , Hasan Ali, Barış, Jailson, Eljif, Benzia, Valbuena, Frey

DINAMO ZAGREB: Livakovic, Stojanovic, Dilaver, Ademi, Olmo, Gavranovic, Rrahmani, Gojak, Hajrovic, Théophile-Catherine, Orsic

jailson-gol-aa1_6557414

FENERBAHÇE DİNAMO ZAGREB MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi 5. Hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'i Şükrü Saraçoğlu Ülker Stadyumu'nda ağırlayacak. 29 Kasım Perşembe günü oynanacak olan mücadele, saat 20.55'te Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Robert Schörgenhofer yönetecek.

fenerbahce-zagreb

FENERBAHÇE’NİN UEFA AVRUPA LİGİ KARNESİ

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi macerasına Dinamo Zagreb mağlubiyeti ile başladı. Maksimir Stadyumunda oynanan maçta Sarı Lacivertliler sahadan 4-1’lik skorla mağlup ayrıldı. İkinci maçında sahasında Spartak Trnava’yı konuk eden Fenerbahçe sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı.

25 Ekim’de Anderlecht’e konuk olan Fenerbahçe 2-0 geriye düştüğü deplasmanda sonucu 2-2’ye getirdi ve bir puanla İstanbul’a döndü. Son olarak İstanbul’da oynanan Anderlecht maçında ikinci yarıda açılan Fenerbahçe sahadan 2-0’lık skorla ayrıldı ve grupta puanını 7’ye yükseltti.

FENERBAHÇE ZAGREB MAÇI ÖNEMLİ ANLAR

Fenerbahçe maça önde baskıyla başladı. Hırvat ekibi, temsilcimizi kendi sahasında karşılıyor. Fenerbahçe oyunu tamamen rakip ceza sahası çevresine yıktı. Dakika 9'da Zagreb gole çok yaklaştı. Stojanovic'in uzak mesafeden şutunda Gavranovic'e çarpıp yön değiştiren topu Harun kontrpiyede kalmasına rağmen müthiş bir reaksiyonla topun kontrolünü sağladı. İlk 15 dakikanın genelinde Fenerbahçe çok adamla etkili geldi. Ceza alanı sol çaprazında topu alan Benzia vuruş açısı bulamayınca savunma araya girip topu kornere yolladı. 17. dakikada SERT ŞUT! Sağ çaprazda topu alan Jailson ceza alanına girmeden sol ayağıyla çok sert vurdu, top kalecinin kucağına gitti. Maçta ilk 20 dakikalık bölüm golsüz eşitlikle geçiliyor. İlk dakikalardaki Fenerbahçe baskısı bu bölümde yerini dengeli bir oyuna bıraktı.

fenerbahce-canli-yayin1_6793008

BARIŞ ALICI 102 GÜN SONRA SAHADA

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Barış Alıcı, 102 gün sonra ilk 11'de forma şansı buldu.

Son olarak Spor Toto Süper Lig'de 18 Ağustos'ta Evkur Yeni Malatyaspor karşısında ilk 11'de sarı-lacivertli formayı giyen Barış, 15 resmi maç sonra istediği şansı yakaladı.

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Koeman, santrforda tercihini Michael Frey'den yana kullandı.

Sarı-lacivertlilerin formsuz ismi Slimani, Avrupa maçında kendisini kulübede buldu. Koeman, 3 maç sonra tek santrforlu düzene geçti ve tercihini son haftaların golcü ismi Frey'den yana kullandı.

TRİBÜNLERDE BÜYÜK BOŞLUKLAR

Fenerbahçeli taraftarlar, bu sezon diğer maçlara oranla Dinamo Zagreb karşılaşmasına daha az ilgi gösterdi.

Takımın aldığı kötü sonuçların yanı sıra İstanbul’daki soğuk havada taraftarları etkiledi. Ülker Stadı’nın çok büyük bir bölümü boş kaldı.

Öte yandan 50’ye yakın Hırvat taraftar da takımını deplasman tribününde izledi.