Avrupa Ligi'den heyecan oynanacak beşinci grup maçları ile devam ediyor. Avrupa Ligi D grubunda yer alan Fenerbahçe Dinamo Zagreb'e ilk yenilgisini Kadıköy'de yaşatmak istiyor. Taraftarların uzun zamandır ilk 11'de görmek istediği Barış Alıcı ilk kez Dinamo Zagreb karşısında sahaya çıkıyor. Fenerbahçe geride kalan 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet almıştı. Dinamo Zagreb ise 4'te 4 yaparak 12 puan toplamıştı. Kritik öneme sahip maç öncesinde karşılaşmayı kaçırmak istemeyen futbol severler ise “Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı saat kaçta, hangi kanalda” sorusuna yanıt arıyor. Peki, Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı hangi kanalda, saat kaçta?

FENERBAHÇE DİNAMO ZAGREB MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi 5. Hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Dinamo Zagreb’i Şükrü Saraçoğlu Ülker Stadyumu’nda ağırlayacak. 29 Kasım Perşembe günü oynanacak olan mücadele, saat 20.55’te Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonu’ndan Robert Schörgenhofer yönetecek. Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı Bein Sports yayını ile şifreli olarak ekranlara gelecek.



FENERBAHÇE DİNAMO ZAGREB İLK 11

Fenerbahçe: Harun, Isla, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Jailson, Benzia, Eljif, Barış, Valbuena, Frey.

Dinamo Zagreb: Livakovic, Stojanovic, Cathrine, Dilaver, Leovac, Ademi, Gojak, Hajrovic, Olmo, Orsic, Gavranovic

fenerbahce-gol-aa-iha

FENERBAHÇE’NİN UEFA AVRUPA LİGİ KARNESİ

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi macerasına Dinamo Zagreb mağlubiyeti ile başladı. Maksimir Stadyumunda oynanan maçta Sarı Lacivertliler sahadan 4-1’lik skorla mağlup ayrıldı. İkinci maçında sahasında Spartak Trnava’yı konuk eden Fenerbahçe sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı.

25 Ekim’de Anderlecht’e konuk olan Fenerbahçe 2-0 geriye düştüğü deplasmanda sonucu 2-2’ye getirdi ve bir puanla İstanbul’a döndü. Son olarak İstanbul’da oynanan Anderlecht maçında ikinci yarıda açılan Fenerbahçe sahadan 2-0’lık skorla ayrıldı ve grupta puanını 7’ye yükseltti.