Reuters'ta yer alan habere göre, 70 yaşındaki Netanyahu'nun corona virüsü testi negatif çıktı. Ancak İsrail liderinin karantina altında tutulacağı belirtildi.

İsrail Sağlık Bakanlığı, Netanyahu'nun ailesine ve yardımcılarına da yapılan testlerin negatif çıktığı duyurdu.

İsrail basını, enfekte olmuş biri kişinin geçtiğimiz haftalarda Netanyahu'nun katıldığı oturumda bulunduğunu ve oturumda milletvekillerinin de olduğunu aktardı.

İsrail'de bugüne kadar 16 kişi hayatını kaybetti, 4 bin 695 kişi ise karantina altına alındı.

[old_news_related_template title="İlber Ortaylı'dan corona virüsü açıklaması: Avrupa Birliği bitecek!" desc="Tarihçi İlber Ortaylı, corona virüsüyle mücadele eden sağlık çalışanlarına hitap etti. Sağlık çalışanlarına şiddet uygulayanlar için 'Doğrudan doğruya tımarhanelere kapatılmaları için bir kampanya açmak istiyorum' diyen Ortaylı, yeni tip corona virüsü salgınının ardından dünyanın değişeceğini söyledi. Ortaylı, 'Sevgili doktorlarımız artık Amerika’ya İngiltere’ye kapak atmak isteyenler olursa 2-3 kere falan düşünecekler bunlar çok önemli şeyler. Avrupa Birliği bitecek' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/30/iecrop/ilber-ortayli-iha-1_16_9_1585590831.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/ilber-ortaylidan-corona-virusu-aciklamasi-avrupa-birligi-bitecek-5713963/"]