19 Kasım'da düzenlenecek Prens'in Tatil Bayramı etkinliklerine geçen hafta evine dönen Prenses Charlene'in katılmayacağı açıklandı.
Geçen hafta Güney Afrika'dan Monako'ya dönen Prenses Charlene ile ilgili bir açıklamayı saray yönetimi yaptı. Yapılan açıklamada, "Prenses'in sağlığına kavuşması için sakinliğe ve dinlenmeye ihtiyacı var" dedi. Prenses Charlene'in birkaç hafta daha dinleneceği ve resmi görevlerini yapmayacağı belirtildi.
2011 yılında evlenen ve iki çocuk sahibi olan Prenses Charlene geçen yıl bayılmasına sebep olan bir kulak-burun-boğaz enfeksiyonu geçirmiş ve bu sebeple bir süre hastanede kalmıştı.
[old_news_related_template title="Aylar sonra döndü ama spekülasyonlar bitmedi: Prenses Charlene sarayda değil apartmanda yaşayacak" desc="Aylar sonra Monako'ya geri dönen Prenses Charlene ile ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Prenses'in sarayda yaşamak yerine Güney Afrika'ya gitmeden önce kaldığı apartman dairesine yerleşebileceği belirtiliyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/11/iecrop/prenses-charlene-shutter_16_9_1636633823.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/aylar-sonra-dondu-ama-spekulasyonlar-bitmedi-prenses-charlene-sarayda-degil-apartmanda-yasayacak-6762996/"]
Monako Prensesi Charlene resmi törene katılmayacak
Yaklaşık son 1 yıldır Güney Afrika'da olan Monako Prensesi Charlene'in geçen hafta ülkeye dönmesi havayı yatıştırmadı. Prens Albert ile ilişkisini bitirmeye hazırlandığına dair iddiaların ortaya çıktığı Prenses Charlene'in "sağlık sorunları" nedeniyle resmi bayram kutlamalarına katılmayacağı açıklandı.