Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kötekli Mahallesi’ndeki bir eğlence mekanında arkadaşları ile eğlenen evli ve bir çocuk babası 33 yaşındaki Samet Demir geceyarısı bardan çıktıktan sonra otomobiline doğru yürüken bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

BARDAN ÇIKTI KURŞUN YAĞMURUNA TUTULDU

Bir zamanlar Muğla Amatör Küme'de lisanslı olarak futbol oynayan Samet Demir, bacağından ve göğsünden yaralandı. Silah sesini duyan vatandaşların çağırdığı ambulans ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Demir, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olayın bulunduğu bölgeye çok sayıda polis ve olay yeri inceleme ekibi gönderilirken, saldırganın olay yerinden kaçtığı bulunması için güvenlik kameralarının incelenmeye alındığı belirtildi.

"ARAMIZDA HUSUMET VARDI"

Sedat Kandemir cinayeti ile ilgili olarak Şuayip K.’in gözaltına alındığı belirtildi. Şuayip K.'nın gözaltındaki ilk ifadesinde “Sedat ile aramızda daha önceden husumet vardı, bar çıkışında sorunu çözmek için bekledim, ancak o bana alkollü olduğu için küfür ve hakaret etti, sözlü tartışma kavgaya dönüştü, ben öldürmesem o beni öldürecekti. Korumak için tabancamı çektim, sonrasını hatırlamıyorum” dediği öğrenildi.

Şuayip K. ile birlikte hareket ettiği iddia edilen iki kişinin polis tarafından arandığı belirtildi.

COVİD 19 TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Samet Demir’in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, Demir’in yapılan kontrolünde Covid 19 testinin pozitif çıktığı ve o gece barda temas ettiği kişilerin acil olarak sağlık merkezine müracaat etmeleri istendi.

[old_news_related_template title="İş insanına bıçakla saldıran ünlü şarkıcı Cengiz Kurtoğlu gözaltına alındı" desc="Sarıyer’de ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu tartışma yaşadığı iş insanına bıçakla saldırdı. Güçlükle sakinleştirilen ünlü sanatçı polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, yaşanan olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/24/iecrop/880-27_16_9_1637781521.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/is-insanina-bicakla-saldiran-unlu-sarkici-cengiz-kurtoglu-gozaltina-alindi/"]