CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, memleketi Tunceli'nin Ovacık ilçesindeki iki çocuğa kitap gönderdi. Çocuklar da kamera karşısına geçerek Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.

"GÖZLERİNİZDEN ÖPÜYORUM"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba aracılığıyla paylaşılan videoya yanıt veren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Sevgili Beren ve Bedirhan, mesajınızı aldım. Ben de gözlerinizden öpüyorum. Sizlerin dünyadaki akranlarınız gerisinde kalmadığınız ve eğitimde fırsat eşitliğine sahip olduğunuz bir Türkiye için mücadele ediyoruz. Unutmayın ki; ben de o topraklardan yetiştim" dedi.

[old_news_related_template title="Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İçişleri'nin genelgesine tepki: Türkiye'de demokrasi askıya alınmıştır" desc="Polisin eylemcilere müdahalesini kaydedenlerin engellenmesini ve haklarında işlem yapılmasını isteyen genelge için CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'Bu genelge şu anlama geliyor: Türkiye'de demokrasi askıya alınmıştır, Anayasa askıya alınmıştır, hak ve özgürlükler askıya alınmıştır. Bunu bütün dünya duysun. Aslında bu genelgenin amacı o' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/01/iecrop/kilicdaroglu-depo-1_16_9_1619883941.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kemal-kilicdaroglundan-icislerinin-genelgesine-tepki-turkiyede-demokrasi-askiya-alinmistir-6407507/"]