Beylikdüzü’nde bir düğün salonunda yaşanan olayda, davetlilerden biri damada takı olarak pompalı tüfek taktı. O anların görüntüleri sosyal medyada büyük tepkiye sebep olurken, yaşanan durum emniyeti harekete geçirdi.

Yapılan çalışmalarda İ.M. isimli damat Beylikdüzü  Adnan Kahveci Mahallesi’nde yakalandı. İ.M. tüfeği takan kişiye geri verdiğini söylediği öğrenildi. Polis, damada takı olarak takan O.İ.D.‘yi de  Esenyurt Yeşilkent Mahallesi'nde yakaladı. Yapılan aramada damada takılan tüfek de ele geçirildi.

PARA CEZASI

Konu ile ilgili yakalanan şahıslara, ele geçirilen tüfek ile ilgili 944 lira ceza uygulandı. Pandemi tedbirlerine uymadığı tespit edilen düğün salonuna da 3 bin 469 lira ceza yazılırken, ruhsatsız faaliyet gösterdiği için idari işlem başlatıldı.

[old_news_related_template title="Düğünde skandal! Damada pompalı tüfek taktılar" desc="Her yıl onlarca kişi düğünlerde havaya ateş açan magandalar yüzünden ölürken, İstanbul'da akılalmaz bir olay yaşandı. Beylikdüzü'nde bir düğünde damada takı töreni sırasında pompalı tüfek takıldı. Gelinin ise suratının asıldığı görüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/07/iecrop/spot-sablon_16_9_1638854584.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/dugunde-skandal-damada-pompali-tufek-taktilar-6812002/"]