Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ve Libya Milli Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile ayrı ayrı telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, görüşmelerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile liderler karşılıklı olarak Ramazan Bayramı tebriğinde bulundu.

[old_news_related_template title="Gültekin Uysal: Erdoğan'ın tercihleri maalesef bu ülkenin tercihleri haline geldi" desc="Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, AKP iktidarının ülkeyi deneme, yanılma yöntemiyle 20 yıldır yönettiklerini belirterek 'Bugün iktidar hâlâ yanlışta ısrar eden politikalarını sürdürmek noktasında bir tercihleri var. Türkiye Cumhuriyeti devletinin bir parti devletine dönüşmesi dolayısıyla AKP’nin Sayın Erdoğan’ın tercihleri maalesef bu ülkenin tercihleri haline geldi. Komşu bir devlette rejim değiştirmek bizim işimiz değil' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/04/iecrop/gultekin-uysal-1_16_9_1651679575.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/gultekin-uysal-erdoganin-tercihleri-maalesef-bu-ulkenin-tercihleri-haline-geldi-7115235/"]