Ziyaret kapsamında dün Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüşen Kalın ve Önal, bugün de İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'un da aralarında bulunduğu İsrailli yetkililerle Kudüs'te bir araya geldi.

Sözcü Kalın, görüşmeye ilişkin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Filistin ve İsrail'e yaptığımız ziyarette ikili ve bölgesel konuları; Filistin, Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı, İsrail Devlet Başkanı Sayın Herzog'un Türkiye ziyaretini ve bölgesel barış ve istikrar için bundan sonra atılacak adımları ele aldık. Hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

[old_news_related_template title="İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un Türkiye ziyareti öncesi kritik temaslar" desc="İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'un Türkiye ziyareti öncesi Türk ve İsrailli yetkililer bir araya geldi. Türk heyetinde Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal yer alıyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/17/iecrop/herzog-iha_16_9_1645121950.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/israil-cumhurbaskani-herzogun-turkiye-ziyareti-oncesi-kritik-temaslar-6959266/"]