Norveç kraliyet ailesi bugün bir açıklama yaparak 85 yaşındaki Kral Harald'ın Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.

1991 yılından beri sembolik bir rol olan krallık unvanını üstlenen Kral Harald'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yapılan açıklamada, "Majestelerine Covid-19 teşhisi kondu. Kral'ın hastalığı hafif semptomlarla devam ediyor ve önümüzdeki günlerde izin alacak" denildi. Yapılan açıklamada veliaht prensi Haakon'un görevi vekaleten üstleneceği belirtildi.

[old_news_related_template title="Kraliçe Elizabeth'ten kötü haber var... Sağlık durumu iyi değil" desc="Geçtiğimiz ay Covid-19 testi pozitif çıkan ve sonrasında hastalığı atlatan Kraliçe 2. Elizabeth'in sağlığının iyi olmadığı söyleniyor. Bugün gerçekleşecek bir etkinliğe de kendisi yerine oğlu Prens Charles'ın katılacağı açıklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/14/iecrop/kralice-elizabeth-reuters-2_16_9_1647254605.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/kralice-elizabethten-kotu-haber-var-saglik-durumu-iyi-degil/"]