Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, kabaran elektrik faturaları ile ilgili bir açıklama yaptı. Skai TV'ye konuşan Yunanistan Başbakanı, "Belirli bütçe hedeflerimiz var. Hesaplama yapmadan destek sağlayamayız. Herhangi bir yardımın nasıl yapılacağını belirtmeden gündeme gelen yardımlar konumuz dışında" dedi.

Düşük gelire sahip vatandaşlara yardım edileceğini açıklayan Miçotakis, "Enerji piyasasındaki kriz devam edene kadar yardım sağlamaya çalışacağız" dedi. Miçotakis, Mart ve Nisan ayında da ihtiyaç sahiplerine elektrik faturalarında yardımcı olacaklarını söyledi.
[old_news_related_template title="Yunanistan 3 subay için tazminat ödeyecek" desc="Yunanistan Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda görevli iken 2016 yılında Bodrum’a 14 mil uzaklıktaki Leros Adası yakınlarındaki kayalıklara düşen helikopterde yaşamını yitiren üç subayın ailelerinin açtıkları dava sonuçlandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/11/iecrop/yunan-yasaranter-1_16_9_1644575034.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/yunanistan-3-subay-icin-tazminat-odeyecek-6946590/"]