AKP Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, partisinin il başkanlığı bayramlaşma programında, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’e ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hakaret etti. Çavuşoğlu şu ifadeleri kullandı;

"ALÇAK KİME MESAJ VERİYORSUN"

*Bir belediye başkanı adını zikretmek istemiyorum buradan. Trabzon'un şampiyonluğunu kutlarken, Kazım Koyuncu’nun resmini koyuyor eski futbolcu Özyazıcı’nın koyuyor ama şehidimiz Eren Bülbül’e sıra geldiğinde Bülbül’ün resmini koyamıyor.

*Eski futbolcu Özyazıcı’nın koyuyor. Eren filminin aktörünü koyuyor. Alçak kime mesaj veriyorsun? Kime ne söylemeye çalışıyorsun?

*Biz bunlara boynumuzu mu eğeceğiz. Kardeşlerim kusura bakmayın doluyuz, biz haklıyız. Gözümüzün içine baka baka yedirmeye çalışıyorlar. Olmaz böyle bir şey. Ya bizim iftarımıza söz ediyorsun.

HAKARETLER YAĞDIRDI

*2023 yılında Türkiye'nin güçlenerek çağdaş muasır medeniyetler seviyesine ulaşarak bu süreci yönetmek zorundayız. Biz karşıdakilerin ne yapmaya çalıştığını görüyoruz.

*Onun için değerli kardeşlerim; Bizim çok anlatmamız gerekiyor. Bizim müktesebatımız çok. Adamlar 100 yıllık partiyiz diyorlar. Müktesebatlarında darbeden, idamdan bu milletin değerlerine hakaret etmekten başka bir tarih yok. Allah aşkına yok.

*Zaten böylede bir dertleri yok. Bakar mısınız; Genetik kodlarına kadar işlemiş. Yine Gezi süreci ile ilgili bir grup başkanvekili çıktı 'bunun hesabını soracağız, bunun hesabını soracağız' diyor.

*Ey be kahpe adam, buradan söylüyorum açık açık Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayacağız. Sizi yeniden yeneceğiz, yeneceğiz, yeneceğiz be.

[old_news_related_template title="CHP'li Özel'den AKP-MHP-BBP'ye hodri meydan: Üçlü fotoğraf versinler de görelim" desc="CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den, güçlendirilmiş parlamenter sistem mutabakatını açıklayan altı siyasi partiyi eleştiren iktidara tepki: Önce siz, şu üçlü ittifak; AKP, MHP ve Büyük Birlik Partisi. Bir fotoğraf çektirin de görelim. Bir üçlü fotoğraf görmedik. Destici konuşur MHP alkışlamaz. 6'lı masanın fotoğrafıyla ilgilenenler önce üçlü fotoğraf versinler de görelim." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/01/iecrop/68c5cc3e-4a85-4410-bc27-47d21c94477b_16_9_1651403189.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/chpli-ozelden-akp-mhp-bbpye-hodri-meydan-uclu-fotograf-versinler-de-gorelim-7109799/"]

[old_news_related_template title="Ekrem İmamoğlu'ndan halka çağrı" desc="İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla halka çağrıda bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/01/iecrop/imamoglu-guzel_16_9_1651437897.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/ekrem-imamoglundan-halka-cagri-7110612/"]