Şehitkamil AKP İlçe Başkanlığı’nın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Gaziantep belediyelerimizin elinin değdiği her yer güzel. Gazi şehrimiz günden güne daha çok büyüyen ve daha çok güzelleşen şehir” yorumu yapıldı.

Paylaşıma ayrıca kentin çeşitli bölgelerinde yapılan köprülü kavşakların fotoğraflarının yanı sıra, DEVA Partisi’nin 20 Mayıs’ta İstasyon Meydanı’nda yaptığı mitinginde çekilmiş bir fotoğraf da kullanıldı.

KALABALIK MİTİNG GÖRÜNTÜLERİNE İHTİYACINIZ VAR

Bunun üzerine çok sayıda DEVA partili kişi paylaşımın altına eleştirici yorumlar yaptı.

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Avukat Ertuğrul ise AK Şehitkamil İlçe Başkanlığı’nın paylaşımına, “AKP Şehitkamil İlçe Başkanlığı GaziantepYaptı etiketine partimizin Gaziantep mitingine ait görüntüleri kullanmış. Kalabalık miting görüntülerine ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. İhtiyacınız olan diğer fotoğraflar için gaziantepdeva hesabını takibe alın” yorumu yaptı.

Yanlışlık yapılarak DEVA Partisi mitinginin kullanıldığı düşünülen paylaşım daha sonra gelen eleştirici yorumlar üzerine AKP Şehitkamil İlçe Başkanlığı tarafından silindi.



[old_news_related_template title="AKP’li başkan parti broşürlerini koruma polisine taşıttı" desc="Diyarbakır’ın merkez Yenişehir İlçesinde AKP’li İlçe Başkanı Nupel Kaya, esnafa bayram ziyaretinde bulunurken, vatandaşlara dağıtmak için yanındaki propaganda içerikli broşürleri koruma görevi yürüten polis memuruna taşıttı. Kaya, bu anı kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Yoğun tepkilere neden oldu" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/09/iecrop/2c181ab2-4551-4286-97c1-41e33a31d1e3_16_9_1657360097.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/akpli-baskan-parti-brosurlerini-koruma-polisine-tasittirdi-7240794/"]