Manisa'ya bir dizi ziyaret için giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmetli ilçesini ziyaret etti. Gökkaya mahallesi girişinde vatandaşlar tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu ile bir çiftçi arasında ise dikkat çeken diyaloglar yaşandı.



AKP'den başka partiye oy vermediğini ifade eden çiftçi, yaşadıkları zorluğu şöyle anlattı;

*Ben burada doğruları konuşacağım. Ben Ak Parti'den başka hiçbir partiye oy vermem. Ama Allah sizi inandırsın 250 dönüm arazimiz var artan fiyatlardan akşamları uyuyamıyoruz.

"ÇİFTÇİDE PARA YOK"

*Böyle giderse insanlar Alzheimer hastası olacak. Demirine, çimentosuna, kumuna her gün zam geliyor. Borsa gibi oldu.

*Bağdaki direkleri bile değiştiremiyoruz ancak tadilat yapabiliyoruz. İmalat yapıyorduk makinaları sattık, depo orada duruyor. Para alamadık. Çiftçide para yok. Babamla amcam dükkanlarını kapattı.

*Yeter artık, bu millet ne yiyip içecek? Ben kendimi düşünmüyor vallahi de düşünmüyorum ama çiftçinin halini gördükçe ben ağlayacak duruma geldim.

"EKMEKLE OYNAMASINLAR"

*Ben sizden rica ediyorum. İnsanlar 4 bin 250 TL para alıyor, elektrik parası binlerce lira geliyor... Bu insanlar çoluk çocuğuyla hiçbir şey yapamayacak mı, bir yerlere gidemeyecek mi? Adamın her şeyiyle oynasın ama ekmeğiyle oynamasınlar.

"BİZİ SİNİR HASTASI ETTİLER"

Tayyip Erdoğan benim çok sevdiğim bir adam ama bu sefer yalan söyleyemeyeceğim bizi sinir hastası ettiler.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu: İstanbul Sözleşmesi'ni yeniden yürürlüğe sokacağız" desc="CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Turgutlu’da belediyenin taziye evi ve çocuk kültür sanat merkezi temel atma töreninde partisinin belediye başkanlarına ayrımcılık yapmamaları uyarısında bulundu ve yüksek faizli borçtan uzak durmalarını istedi. Kadına yönelik şiddete dikkat çeken Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakının cumhurbaşkanının koltuğuna oturduğunda ilk bir hafta içinde İstanbul Sözleşmesinin yeniden yürürlüğe gireceğini söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/30/iecrop/kemal-kilicdaroglu-sozcu1_16_9_1648652646.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kilicdaroglu-istanbul-sozlesmesini-yeniden-yururluge-sokacagiz-7043917/"]

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu: 84 milyonu bir avuç insana çalışır hale getirdiniz" desc="CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin son 17 yılda sadece yabancılara ödediği faiz tutarının 180 milyar doların üzerinde olduğunu belirterek, '180 milyar dolara siz yeni bir Türkiye inşa edersiniz. Fakir fukara kalmaz bu topraklarda. 84 milyonu bir avuç insana çalışır hale getirdiniz.' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/30/iecrop/kilicdar_16_9_1648646471.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kilicdaroglu-84-milyonu-bir-avuc-insana-calisir-hale-getirdiniz-7043705/"]