CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul programı sırasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Kemerburgaz Kent Ormanı’nı gezdi.

Gezi sırasında ormandaki Moğlova Kemeri’nin önünde Türkiye’de yaşayan bir Amerikalı akademisyen ve öğrencisi ile karşılaştılar. Amerikalı akademisyen ile Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu arasında güldüren bir diyalog yaşandı.

Amerikalı vatandaş, Boğaziçi Üniversitesi’nde çalıştığını söyleyerek Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na “Kurtarın bizi lütfen” dedi. İmamoğlu’nun “Genel başkanım kurtarın bizi diyor. Amerika’yı demek istemedi galiba” esprisi gülüşmelere neden oldu.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan'a: O paraları Türkiye'ye getireceğiz" desc="CHP lideri Kılıçdaroğlu, daha önce yaptığı “helalleşme” açıklaması hakkında konuştu. Kılıçdaroğlu “Öyle çocuklarına vakıflar kurduracaksın, milyon dolarlarla oynayacaksın, Amerika'larda gökdelenler yapacaksın, Muhammet Ali Clay’in çiftliğini alacaksın Kılıçdaroğlu onları görmeyecek. Hepsini göreceğiz. O paraların tamamını Türkiye'ye getireceğiz” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/24/iecrop/detay-kopya-6_16_9_1656069184.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kilicdaroglundan-erdogana-o-paralarin-tamamini-turkiyeye-getirecegiz-7212487/"]