Kocaeli'nin Körfez ilçesinde esnafın kendisinden çay almamasına kızarak 4 işyerinin camını kıran Yunis Y., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. İş yerinin bulunduğu cadde üzerindeki kahvehaneye gelen Yunis Y., iddiaya göre iş yerlerinin camını kırması nedeniyle tartışma çıktı.

İKİ KİŞİYİ BIÇAKLADI

Üzerindeki bıçağı çıkartan Yunis Y., kahvehane sahibi ile olaya müdahale etmeye çalışan bir kişiyi bıçakla yaraladı. Kahvehanedekiler Yunis Y.'yi darbederek etkisiz hale getirdi.



Haber verilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaralanan 2 kişiyi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Aldığı darbelerle yaralanan Yunis Y. ise tedavisi için hastaneye götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

[old_news_related_template title="Evinin terasında 21 yerinden bıçaklanarak öldürüldü" desc="Şişli'de, Cenk Çağın Ünlü (38), evinin terasında, 21 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulundu. Ramazan Bayramı'nda öldürülmüş olabileceği düşünülen Ünlü, dün Gölcük'te toprağa verildi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/08/iecrop/2-15_16_9_1652008447.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/evinin-terasinda-21-yerinden-bicaklanarak-olduruldu-7122132/"]