Muğla'nın Marmaris ilçesi Bozburun Mahallesi'nde corona virüsü salgını tedbirleri çerçevesinde iki yıl önce kapatılan Bozburun Hudut Kapısı vatandaşların yoğun isteği üzerine yeniden hizmete girdi.

image small

16 Nisan 2010 tarihinde açılan hizmete giren Bozburun Deniz Hudut Kapısı Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında olan Hudut kapısının tekrar açılması başta Bozburun esnafı olmak üzere yat sahiplerinin de yüzünü güldürdü.

Marmaris’e 47,4 kilometre mesafedeki Bozburun Mahallesindeki hudut kapısı Yunanistan’ın Sömbeki (Symi) Adasına olan 9 millik mesafe ile en yakın çıkış kapısı konumunda olması yönünden lüks yatların en çok tercih ettiği konum olarak tercih ediliyor.

[old_news_related_template title="Coronayı atlatanlara bilimsel araştırma ile uyarı geldi: Omicron yine de bulaşıyor" desc="Dünya çapında 6.2 milyondan fazla insanın ölümüne sebep olan corona virüsü salgını Omicron varyantıyla yayılmaya devam ederken, bilim insanlarından endişe yaratan bir araştırma ve açıklama geldi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/01/iecrop/covid-depo_16_9_1651393995.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik/coronayi-atlatanlara-bilimsel-arastirma-ile-uyari-geldi-omicron-yine-de-bulasiyor-7109443/"]