Kar yağışı ülke genelinde etkisini sürdürürken, zorlu iklim şartlarında çalışmaya devam eden motokuryeler adına ‘Karda siparişi durdurun’ kampanyası başlatıldı.

KAFTANCIOĞLU'NDAN KURYELERE: BİZE ULAŞIN, HUKUK KOMİSYONUMUZ YANINIZDA

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da çağrılara destek vererek, “Sevgili İstanbullular, öncelikle hava muhalefetinin yoğun olduğu anlarda sizleri sipariş vermemeye davet ediyorum" dedi.

Motokuryelere de seslenen Kaftancıoğlu, "Kurye kardeşim uygun olmayan koşullarda çalışmanız için zorlanırsanız eğer bize ulaşın, hukuk komisyonumuz yanınızda olacaktır” mesajını verdi.

[old_news_related_template title="Kar yağışı nedeniyle çok sayıda yol kapandı, seferler durduruldu, insanlar mahsur kaldı" desc="Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 'İstanbul Ankara TEM ve Devlet Yolu, Gerede Düzce arası kesim yoğun kar yağışı nedeniyle, güvenli trafik akışı sağlanana kadar, tüm araç geçişlerine kapatılmıştır' denildi. Ayrıca, ülke genelinde birçok yol kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı, çok sayıda insan ve araç mahsur kaldı. Türk Hava Yolları (THY) ise Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı toplam 31 seferin iptal edildiğini duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/23/iecrop/bolu-dha-1_16_9_1642948424.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/karayollari-devlet-yolu-bolu-dagi-gecisi-ise-tum-araclar-icin-trafige-kapatildi-6907126/"]