CHP Gazipaşa ilçe Başkanı Yavuz Demir, dün akşam saat 19.00’da Cumhuriyet Mahallesi Cebeli tepesinde bulunan bir restoranın önünde maskeli 2 kişi tarafından saldırıya uğradı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

“OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan Demir, sağlık ekiplerince Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavisinin yapılmasının ardından hastaneden taburcu edilen Demir, bu sabah konu hakkında basın açıklaması yaptı.

Açıklamasında sağlığının iyi olduğunu söyleyen Demir, “Cuma günü akşam saatlerinde Gazipaşa Cebeli Tepesi’nde kimliği belirsiz, kar maskeli iki kişi tarafından saldırıya uğradım. Çok şükür iyiyim. Emniyet güçlerimiz tarafından, olaya ilişkin inceleme başlatıldı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu olayın takipçisi olacağız” diye konuştu.

“TÜM PARTİLİLERİMİZE YAPILAN BİR SALDIRI”

“Yapılan bu menfur saldırı sadece benim kişiliğime yapılan bir saldırı niteliğinde değildi” diyen Demir, şu ifadeleri kullandı:

*Cumhuriyet Halk Partisi'ne, parti örgütüne ve tüm partililerimize karşı yapılan bu saldırı, saldırıyı yapanların ve onları azmettirenlerin yanına kar kalmayacaktır.

*Bir kez daha birlik ve beraberliğimizi şahsıma yapılan saldırıyı hep birlikte olarak ve kınayarak gösterdik. Hastaneye yüzlerce kişi akın etti.

*Saldırı sonrasında yanımda olan, bizleri yalnız bırakmayan ilçe kaymakamımıza, belediye başkanımıza, ilçe emniyet müdürümüze, siyasi parti ilçe başkanlarımıza, başhekimimize, hastane çalışanlarımıza, örgütümüzün değerli üyelerine, sizlere ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim.

*Hepinizin gördüğü gibi iyiyim. Bizler Halkın partisi olarak daima güçlü, daima birlik ve beraberlik içerisinde haklı olan yolumuzda yürümeye devam edeceğiz.

*Yürüdüğümüz yolda ayağımıza takılan taşlar bizi asla durdurmaz. Sadece daha sağlam ve temkinli adımlar atmamızı sağlar. Bizler aydınlık geleceği hep birlikte kuracağız. Herkese teşekkür ediyorum.

[old_news_related_template title="Antalya'da CHP ilçe başkanına sopalı saldırı" desc="Antalya'nın Gazipaşa İlçe Başkanı CHP'li Yavuz Demir, maskeli 2 kişi tarafından sopalarla darbedildi. Yaralanan Demir hastanede tedaviye alınırken, şüpheliler aranıyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/02/iecrop/chp-3_16_9_1670010722.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/antalyada-chp-ilce-baskanina-sopali-saldiri-7514643/"]