Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan dün gece Mersin'de teröristlerin polisevine düzenlediği saldırıyla ilgili şunları söyledi:

Bu teröristlerin hangisinin izini takip ederseniz edin ucu ya HDP'ye ya CHP'nin gazeteci siyasetçi sivil toplum temsilcisi diyerek sahip çıktığı kesimlere ya da batı ülkelerine çıkar. HDP'yi allayıp pullayarak meşrulaştırma ve iktidara ortak etme peşinde koşanların ellerinde, yapılan her terör saldırısında dökülen kanların izi vardır, olacaktır.

[old_news_related_template title="Mersin'de polisevine saldıran teröristlerden birinin kimliği belli oldu" desc="Dün gece Mersin'de teröristlerin polisevine düzenlediği saldırıda bir polis şehit oldu, bir polis ve üç sivil yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı iki teröristten birinin Dilşah Ercan olduğu açıklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/27/iecrop/iii_16_9_1664258539.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/son-dakika-mersinde-polisevine-saldiran-teroristlerden-birinin-kimligi-belli-oldu-7385554/"]