Bodrum’un Bitez Mahallesi’ndeki Gavaklı Sarnıç Caddesi ‘ndeki bir mandalina bahçesinin duvarı üzerine konulan “Uyarı” niteliğindeki yazı dikkat çekti. İzinsiz mandalina bahçesine girerek mandalinalarının çalındığını düşünen tarla sahibi ilginç bir yöntem buldu.

Cadde üzerindeki mandalina bahçesinin taş duvarları üzerine bir levha asan bahçe sahibi
"Dikkat bahçeye girmek yasak ve çok tehlikeli. Üç doberman köpek var bahçede. Daha önce bahçeye girenlerin başına gelenler sizin de başınıza gelir. Mesuliyet kabul etmeyiz ona göre" yazdığı görüldü.



ZAMLARDAN SONRA TARLAYA GİRENLERİN SAYISI ARTTI

Adının açıklanmasını istemeyen bahçe sahibi “Amacım sadece izinsiz ve çalmak amacıyla bahçeye girenleri uyarmaktı, son zamlardan sonra bahçedeki mandalinaları korumak zorlaştı, bir an önce hasadı tamamlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

[old_news_related_template title="Fiyatlar uçtu, çiçekçiler mezatı terk etti" desc="Sevgililer Günü yaklaştı, çiçekçiler mezatların yolunu tuttu. Alibeyköy'deki çiçek mezatına gelenler ise, fiyatları görünce protesto ederek mezatı terk etti. Sevgililer Günü için toptan çiçek almaya gelenler fiyatların geçen seneye göre yüzde 100'den fazla arttığını dile getirdi. İsmet Ağızkaloğlu  '5-6 liraya gül alıyorduk. Şu anda en düşüğü en ucuzu 13 liradan başlıyor, 20-25 liraya çıkıyor. Biz bunu müşteriye nasıl satacağız' dedi" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/10/iecrop/mezat_16_9_1644482620.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/fiyatlar-uctu-cicekciler-mezati-terk-etti-6943946/"]