Dünya Süpersport Şampiyonası’nda 5 kez şampiyon olan AK Parti Sakarya Milletvekili ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden 2,5 yaşındaki oğlu Zayn’ın motosiklet ve go-kart başta olabilmek üzere tekerleği olan tüm araçları kullandığı anların videosunu paylaşmıştı. Videoların beğenilme ve izlenme sayıları ise kısa sürede milyonları geçti.



Sofuoğlu, uzun süredir kendi pistinde güvenli ortamda eğittiği Zayn'i ileride Türkiye'yi temsil eden bir Formula-1 yarışçısı olarak yetiştirmeyi hedefliyor.



Babasının izinden giderek şampiyon olma yolunda ilerleyen ve kullandığı boyundan büyük araçlar ile ilgi odağı olan minik Zayn’ın videoları ise sosyal medyada büyük beğeniyle izlenilmeye devam ediyor.



[old_news_related_template title="Doğuştan görme engelli Ameliya yetenekleriyle şaşırtıyor" desc="İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan doğuştan görme engelli 11 yaşındaki Ameliya Selma Oğuz, piyano çalıyor, yazdığı şiirlere beste yapıyor. Okul derslerinde de başarılı olan Ameliya Selma'nın hayali ise kendine ait bestelerinin duyulması ve şarkıcı Buray ile aynı sahnede şarkı söyleyebilmek." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/18/iecrop/ameliya_16_9_1645177319.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/dogustam-gorme-engelli-ameliya-yetenekleriyle-sasirtiyor/"]