Sanayi Mahallesi'nde 11 Şubat günü, tekstil atölyelerinin bulunduğu 5 katlı binada çıkan yangında 5 kişi hayatını kaybetmişti.

Yangın sonucu kullanılamaz hale gelen binanın yıkılmasına karar verilmişti. Bugün sokak ve binada güvenlik önlemi alındıktan sonra yıkım işlemine başlandı. Yıkım sürerken ekiplere yan taraftaki binada bir kişinin olduğu bilgisi verildi.

İŞ MAKİNESİYLE YIKILDI

Bunun üzerine yıkım çalışmaları durdurulup, o kişi dışarı çıkarıldı. Ardından bina iş makinesiyle yıkıldı. Binanın moloz taşıma çalışmaları sürüyor. (DHA)

[old_news_related_template title="Üsküdar’da ilginç bina! Kapıyı gören telefona sarılıyor" desc="İstanbul Üsküdar’da bir binaya ait dairenin arka cephesinde yer alan kapının, çıkışı olmaması görenleri şaşkına çeviriyor. Kapının önünde balkon ya da merdiven bulunmadığını gören vatandaşlar cep telefonu ile ilginç yapıyı kayda alıyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/22/iecrop/bina_16_9_1645513955.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/uskudarda-ilginc-bina-kapiyi-goren-telefona-sariliyor/"]