Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kasasamsun Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, annesi N.G.'ye  yaklaşmaması için tedbir kararı bulunan S.G.'nin 'annesinden para isteyip darp ettiği ve 80 lira alıp tekraren para istediği' iddia edildi.

Anne N.G. oğlundan şikayetçi oldu. Eşyalarını almak için oğlunun kaldığı eve gittiğini ve buradan kendisinden 100 lira para istediğini, kendisini darp ettiğini ve 80 lira verdiğini ifade eden N.G., oğlu S.G.'den şikayetçi oldu.

İlkadım Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan S.G. hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, annesine yaklaşmama tedbir kararını ihlal etmediğini, annesini darp edip zorla para istemediğini ve annesinin kendisine saldırdığını ileri sürdü.

Polisteki sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen S.G. çıkarıldığı mahkemece, "nitelikli yağma" suçundan tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. (İHA)

[old_news_related_template title="Annesi ve ablasını öldüren sanığa istenen ceza belli oldu" desc="Kartal’da annesi ve ablasını öldüren güvenlik görevlisi Ahmet Özcan hakkında, “yakın akrabayı tasarlayarak kasten öldürme” suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle dava açıldı. Hazırlanan iddianamede, cinayetin kararlı bir şekilde işlendiği belirtilerek, şüphelinin annesini odasının penceresini kapatmak için geldiğinde bıçakladığı, ablasını ise uyuduğu sırada bıçakladığı ve ölene kadar başında beklediği anlatıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/07/iecrop/anne-abla_16_9_1649329416.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/annesi-ve-ablasini-olduren-saniga-istenen-ceza-belli-oldu-7060047/"]