Serap Gül Görel (35), eşi Bayram Görel'den (35) boşanma kararı aldı. Serap Gül Görel, Yeni Mahalle Millet Caddesi'nde bulunan sitede ikamet eden ailesinin yanına taşındı. İddiaya göre, çocuklarını görmek için adrese gelen öfkeli damat Bayram Görel, kapı açıldığında tabancasıyla evdekilere kurşun yağdırdı.

4 KİŞİYİ YARALADI

Kurşunların isabet ettiği Görel'in kayınbabası Cevdet Cantürk (63) ağır yaralanırken, eşi Serap Gül Görel (35), kaynanası Şaziye Cantürk (56) ve kayınbiraderi Muhammet Enes Cantürk (25) yaralandı. 4 kişiyi yaralayan Bayram Görel, daha sonra aynı silahı kafasına dayayıp ateşledi.

DİĞER YARALILARIN DURUMU İYİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 5 yaralı olay yerine sevk edilen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bayram Görel yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kayınbaba Cevdet Cantürk ise ameliyata alındı.

Cevdet Cantürk de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer 3 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmasına devam ediyor. İHA

[old_news_related_template title="Eşini çekiçle öldürdü, 'Beni her gün dövüyordu' dedi" desc="Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde alkollü geldiği evde tartıştığı karısını çekiçle öldüren katil zanlısı, 'Beni her gün dövüyordu' diye kendini savundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/03/iecrop/1-7_16_9_1643881056.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/esini-cekicle-oldurdu-beni-her-gun-dovuyordu-dedi-6928939/"]